Botez

Categorie: Petreceri 2

botez-party

Un eveniment la fel de important la care nu poate sa lipseasca muzica buna este botezul. O petrecere reusita tine foarte mult de modul de organizare, numarul invitatilor,ora la care a fost stabilita deschiderea petrecerii,locatia si alte ingrediente care fac din evenimentul pe care il organizati unul de neuitat.

Botezul copilului reprezinta o ceremonie religioasa foarte importanta pentru familiile crestin ortodoxe. Multi considera botezul ca fiind numirea oficiala a copilului, chiar daca el a primit deja un nume legal si un certificat de nastere cu cateva luni inainte.

 

Nunta

Categorie: Petreceri 2

nunta

Organizeaza-ti nunta in cel mai original mod si alege muzica variata pe care o indragesti si prin care poti sa-ti satisfaci fiecare invitat venit sa se bucure si sa petreaca alaturi de voi pana in zorii zilei.

Sunt Dj M.C. si de-a lungul carierei mele de disc jokey(Dj),am reusit sa fac din petrecerile de nunta ale clientilor mei ,momente unice si de neuitat .

Daca vrei sa beneficiezi de o petrecere de nunta , bine organizata si cu o muzica pe gustul tau si al invitatilor tai, apelati cu incredere la serviciile Dj M.C.

Vom veni cu toate echipamentele necesare si cu o bogata colectie de melodii adecvate evenimentului dumneavoastra . Daca ai sugestii sau propuneri referitoare la preferinte muzicale, in asa fel incat sa multumesti toti invitatii,sunt dispus sa alegem impreuna cateva melodii ce nu vor lipsi pe parcursul derularii evenimentului.

O petrecere reusita are nevoie cateva ingrediente ale succesului. Un ingredient ar fi locatia, decorul, mancarea dar sa nu uitam de muzica.

Varietatea de genuri muzicale, va oferi tuturor invitatilor posibilitatea sa danseze si sa se simta extraordinar la petrecere, fie ca unii prefera muzica latino, altii cea tradionala romaneasca sau muzica dance.

Asigura-te ca DJ-ul cu care vorbesti si caruia ii pui intrebarile esentiale este acelasi care va veni la evenimentul tau.

 

 

Petrecere de firma

Categorie: Petreceri 2

petreceri-de-firma

Un eveniment de la care nu poate lipsi ingredientul  principal-muzica .

 

 

Facebook

Cele mai recente

Dintre toate momentele minunate de care

Pentru ca ne dorim si reusim de fiecare

Oferim servicii de DJ mobil (sonorizare,

Newsletter

:

Despre DJ M.C.

logo
This site is for demo purposes only and uses sample content.Images are copyright of their respective owners.

Nam scelerisque pellentesque mauris sit amet consequat.Pellentesque pulvinar molestie lectus non