Muzica pentru petreceri private, nunti, botezuri

Categorie: Despre

Organizeaza-ti petrecerea cu DJ M.C din Brasov.

Oferim servicii de DJ mobil (sonorizare, efecte de lumini, karaoke, etc.) pentru orice tip de eveniment : Petreceri private - nunti, botezuri, aniversari sau petreceri corporate – lansari de produse, conferinte, simpozioane, etc. pentru ca evenimentul organizat de catre dumneavostra sa fie unul reusit si apreciat de catre invitati.
colaj-foto
Pe langa serviciile de DJ-Sonorizare oferim consultanta gratuita in alegerea celui mai optim pachet (configuratie) in functie de evenimentul sau petrecerea organizata, suprafata locatiei si de ce nu bugetul disponibil.

 

Cat de importanta este muzica la nunta, pentru tine? Te gandesti, (nu?!) ca vrei sa te casatoresti  si nu poti marca acest eveniment cum se cuvine, fara ati dori sa ai cea mai frumoasa petrecere, cu cel mai bun dj, cu muzica usoara, de folclor sau muzica de pahar! Familia ta poate s-a mai marit cu un membru si vrei sa serbezi organizand un botez plin de voie buna si cea mai potrivita muzica pentru botez. Orice eveniment fericit din viata ta are nevoie de o petrecere pe masura! Acesta este locul si rolul muzicii pentru viata fiecaruia dintre noi.

Oferim cea mai potrivita muzica pentru botez sau muzica pentru evenimente dintre cele mai alese, muzica de petrecere pentru toate gusturile, cat si un repertoriu larg din toate zonele tarii.

Va stam la dispozitie cu sonorizare profesionala, lumini de ambianta si club, cât si aparatură de ceaţă şi baloane pentru nunta, botez, petrecere aniversara sau de alt gen. Petrecerea dvs nu o veti uita asa usor.

Pentru un eveniment reusit, alegerea playlistului de baza il facem impreuna cu scopul de multumi toti invitatii dumneavoastra, iar de restul petrecerii ma ocup eu.

Ne poti contacta fie pe telefon la 0766 341 939, pe Email la dj(at)djbrasov.ro sau folosind formularul de contact.

Cele mai recente

Cat de importanta este muzica la nunta,

Dintre toate momentele minunate de care

Va stam la dispozitie cu sonorizare prof

Newsletter

:

Despre DJ M.C.

logo
This site is for demo purposes only and uses sample content.Images are copyright of their respective owners.

Nam scelerisque pellentesque mauris sit amet consequat.Pellentesque pulvinar molestie lectus non